Wens je te leren skiën of snowboarden?
Wens je nieuwe sensaties op te doen?
Wens je het off-piste gebied te ontdekken of ski-tochten te maken?

ESFDe ESF met hun 200 skischolen en hun 17.000 gediplomeerde monitoren staan tot je volledige beschikking om jouw wensen te vervullen en je vooruitgang te laten boeken in het beoefenen van de glijsporten, in alle veiligheid en in een positieve sfeer.

Zij bieden je eveneens Ski-gidsen om op een andere manier kennis te maken met het skidomein: begeleid door jouw monitor van de ESF heb je de zekerheid van de beste glijkeuze en de beste condities naar gelang de kwaliteit van de sneeuw en de ligging ten opzichte van de zon.

Jouw kinderen kunnen met het skiën kennis maken vanaf hun 3de jaar in de Piou Piou Club waar aan spel- en sneeuwactiviteiten het ontdekken van het skiën toegevoegd wordt zodat het skiën een waar plezier voor hen wordt.

Kinderen vanaf 6 jaar volgen hun monitor op de skipistes en kunnen zo eveneens het plezier van het skiën ontdekken. Aan het einde van de week zal de ster-medaille voor hen een beloning zijn en een bewijs voor hun vooruitgang.

De tieners worden zeker niet vergeten: verschillende activiteiten worden hen aangeboden, van slalom tot snowboarden, of het Freeride en Freestyle voor de amateurs van meer sensatie. De monitoren van de ESF weten zich aan te passen aan hun smaak en aan hun capaciteiten.

De kinderopvang van de ESF met zijn voortreffelijke personeel biedt je de kans om in alle vrijheid en rust van het adembenemende skidomein te genieten terwijl jouw kinderen door hen gekoesterd worden.

De ESF, de garantie voor een geslaagde wintervakantie!

 

Contactgegevens

 

Speciale prijzen voor onze deelnemers

De deelnemers van Go for SKI genieten van een korting op de prijzen van de ESF.

 

Voor de kortingen, klik hier (tarieven 2020, de tarieven 2022 zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen).

Om jouw alpine skiniveau te bepalen, klik hier voor de kinderen of hier voor de volwassenen.

Om jouw snowboardniveau te bepalen, klik hier voor de kinderen of hier voor de volwassenen.

 


 

Wij danken de ESF voor haar professionaliteit et voor de speciale prijzen voor onze deelnemers...