Vriendschapsbanden tussen militairen, politiemensen en vrienden versterken

Go for SKI

Welkom op onze 35ste skireis in 2023 !!!

Zoals ieder jaar, organiseren wij twee skireizen om het welzijn en de vriendschapsbanden tussen alle collega’s binnen de hulpdiensten van België te versterken. Dit zijn dan ook de belangrijkste doelstellingen van de vakbonden NSPV en ACMP evenals de vereniging IPA die onze organisatie 'Go for SKI' ondersteunen.

Alle politiemensen, militairen of leden van de hulpdiensten of parketten kunnen aan deze reizen deelnemen, ook familieleden en de vrienden van hen.

 

ACMP - Algemene Centrale van het Militair Personeel

De ACMP is de enige échte militaire vakbond: apolitiek, ongebonden en zuiver militair. Ze zijn een moderne, professionele vakorganisatie met 100% aandacht voor de belangen van het militair personeel.

 

NSPV - Nationaal Syndicaat voor het Politie- en Veiligheidspersoneel

Het betreft één van de grootste politievakbonden in België. Het NSPV heeft zich steeds ingezet voor de vrijwaring en de verbetering van de materiële, sociale en morele belangen van haar leden in actieve dienst, de oprustgestelden en de weduwen. Dit geldt zowel voor de operationele politiemensen als voor het CALOG-personeel.

 

IPA - International Police Association

Het betreft de grootste politievereniging ter wereld. De internationale vereniging IPA is in 1950 ontstaan en telt nu meer dan 385.000 leden bij de politiemensen, verspreid over meer dan zestig landen. De vriendschapsband tussen alle politiemensen waar ook ter wereld is hun leuze.

 

Skidomein Portes du Soleil
Shortski van 4 dagen

Skireis van 17/01/2023 tot 22/01/2023

vanaf 592 per persoon

 

Skidomein Portes du Soleil
tijdens de Krokusvakantie

Skireis van 18/02/2023 tot 25/02/2023

vanaf 1171 per persoon

 

Skidomein Portes du Soleil
tijdens de Paasvakantie

Skireis van 07/04/2023 tot 16/04/2023

vanaf 777 per persoon

 

Waarom hebben wij voor beide skireizen deze bestemming gekozen?

Bij de vele reacties van de voorbije skireizen hebben alle deelnemers de voorkeur gegeven voor hetzelfde hotel-club 'Le Crêt' te Morzine, vandaar opnieuw onze keuze voor dit seizoen voor hetzelfde hotel.

 

Ga skiën in Frankrijk en in Zwitserland tegelijkertijd...

Wij opteren voor het skidomein Portes du Soleil met een verbazingwekkende diversiteit. En zeer orgineel is het feit dat dit skidomein zich verspreidt over twee landen: Frankrijk en Zwitserland. Daarentegen behoort het tot een van de drie grootste skigebieden van Europa.

Onze prijzen blijven echter zeer aantrekkelijk! De deelnemers zullen in een 3-sterrenhotel verblijven. Om na het skiën wat te ontspannen, zal men gratis gebruik kunnen maken van o.a. de zwembaden of van de jacuzzi.

 

Margy en Tanja

 

Snelle links

Affiche A4 (tweetalig) met samenvatting van de verblijven voor verdeling onder de collega's en vrienden.

Newsletter om rechtstreeks en automatisch via e-mail geïnformeerd te worden.

 

Galy Sport

Galy Sport, gelegen in Brussel, is een winkel voor ski- en snowboardmateriaal, evenals het onderhoud ervan.

Ontdek onze voordelen bij Galy Sport.

 

Onze partners